Ressurser

Siste blogginnlegg:

whitepapers

Last ned ditt eksemplar i dag!

Whitepaper: Nøkkelen til digital samhandling

Isolerte systemer uten evne til å kommunisere med andre systemer er en av de største og dyreste utfordringene ved digitalisering. Denne Whitepaperen forklarer hvordan strategisk bruk av semantikk og metadata kan sikre interoperabilitet og datakvalitet i og mellom dine tjenester.

  • Øk bruksverdien av data
  • Automatiser behandling og utveksling av data
  • Eliminer behovet for manuelle oversettelser

 

Whitepaper: Sømløs e-dialog, kontekst er kvalitet

“Brukeren i sentrum” står høyt på regjeringens digitale agenda. Hva betyr det egentlig?

For at det offentlige skal sikre verdien av digitale investering er det avgjørende å skape en god brukeropplevelse for innbyggere og næringsliv. En optimal brukeropplevelse tar konteksten inn i betraktning, og gir innbyggere et tjenestetilbud tilpasset deres livssituasjon. Det blir enklere å navigere, samtidig som innbyggere bedre kan forstå sine plikter og rettigheter i samfunnet.

Lær hvordan du kan bygge brukersentriske tjenester.

 

Whitepaper: E-forvaltning: Nøkkelstrategier

Fra PDF til roboter. Offentlig sektor står ovenfor en stor utfordring: skille trend-teknologier fra langsiktige digitale investeringer. Les om utviklingen i e-forvaltning og nøkkelstrategiene for langsiktig verdiskapning. 

 

Videoer

Se videoer og lær:

Automatiser skjema og prosesser

Samle data fra ti eller tusenvis av respondenter gjennom elektroniske skjema. Compose tilbyr ett av de mest robuste verktøyene for elektroniske skjema på markedet. Skjemabyggeren i Compose er pakket med avansert funksjonalitet for datainnsamling ikledd et brukervennlig design. Legg til sider, spørsmålstyper og svaralternativer med enkle klikk- og- dra funksjoner.

Sett enkle og komplekse valideringer for å gi brukeren en smidig utfyllingsprosess.

Bygg et skjema
Videoen går igjennom grunnleggende funksjoner i skjemabyggeren: spørsmålstyper, spørsmålsgrupper, spørsmålssider og forhåndsvisning av skjema.

Bygg en workflow
Videoen viser grunnleggende funksjoner i prosessdesigneren: Skjema-aktivitet, e-post utsendelse, PDF generator, visningsalternativer og publisering.

dokummentasjon

Finner du ikke det du leter etter?

Hei! Vi gir bort en gratis guide til hvordan du kan realisere gevinster fra digitaliseringsprosjekter i offentlig sektor. Skriv inn e-postadressen nedenfor, så sender vi den til deg!

Sendt!